Inloggen
Kwalitatieve tewerkstelling creëren
voor personen met een arbeidshandicap
 
 
 
 

De juiste persoon op de juiste plaats

Check. Dubbel check. Eindcontrole. De beste garantie voor een perfect resultaat.
Bekwame medewerkers

Onze medewerkers hebben dan wel een arbeidshandicap: toch zijn ze altijd de juiste persoon op de juiste plaats. Hoe dat komt? Omdat ze:

  • hun werk feilloos uitvoeren;
  • hun enthousiasme bewaren;
  • perfect worden begeleid;
  • de juiste hulpmiddelen krijgen.
De juiste training
Competentiemanagement: dat passen wij toe. Van iedere medewerker brengen we de vaardigheden, wensen en kennis in kaart. Die koppelen we aan gerichte trainingen en opleidingen. Resultaat: de juiste persoon op de juiste plaats voor uw taken.
De juiste mentaliteit
Ongemotiveerd personeel leidt tot kwaliteits- en tijdverlies. Onze medewerkers doen hun job doodgraag. Meer nog: ze zijn trots op hun werk. De beste kwaliteit leveren is voor hen een erezaak. Daarom werken ze zo accuraat én ijverig.
De juiste begeleiding
Achter elk team van medewerkers met een arbeidshandicap staat een ervaren monitor. Achter elke monitor staat een werkleider. Al deze mensen kunnen constant rekenen op de steun van de centrale diensten en de directie.
De juiste hulpmiddelen

Ons productie-voorbereidingsteam ontwikkelt trajecten waarin de medewerkers met een arbeidshandicap optimaal ingezet worden naar hun kunnen.  Bovendien werken ze met Poka Yoke-tools, mallen waarin ze hun te bewerken artikel plaatsen zodat de handeling zichzelf uitwijst. En fouten uitblijven.

Onze medewerkers aan het werk zien?
Neem nu contact op >
 
Ginderoverstraat 143  -  B-3590 Diepenbeek  -  Tel. 011 24 74 00  -  info@bewel.be